Лечение на Камъни в Бъбреците


Лечение на Камъни в Бъбреците

Едно лечение, изпитано от баща ми


Oт дългo време в тефтера ми стои описано едно Лечение на Камъни в Бъбреците, което искам да споделя с всички вас и ще съм доволна, ако то помогне на много хора.
Преди доста години баща ми често имаше бъбречни кризи и се налагаше дълго да лежи, докато болките преминат. Дори се стигна до там, че докторите искаха да го оперират и да извадят камъните му от бъбреците.
Тогава някой му разказа историята на един възрастен човек от село Подслон, Старозагорско, който е приложил следното Лечение, което ще опиша тук по-долу. Благодарение на това лечение, този човек е успял да разбие камъните си в бъбреците и те да изчезнат. Баща ми лично се срещна с този човек и до ден днешен му е благодарен за споделеното Лечение!
Продуктите, които се използват при това лечение са натурални, буквално от градината ви и лесно се намират на пазара, особено сега през есента.
Имайте в предвид обаче, ако решите да пробвате това лечение, че трябва да спазвате стриктно описаната диета в продължение на 10 дни!
Баща ми, освен камъните в бъбреците, има и язва, поради която е успял стриктно да спази диетата само 4 дни, но въпреки това намери облекчение и днес, след толкова много години мога да кажа, че вече не е получавал такива бъбречни кризи и никога не отиде да се оперира.
Не на последно място имайте в предвид, че камъните са различни и някои се разбиват по-лесно или по-трудно. Аз не съм медицински работник и не мога да ви дам 100 % гаранция, че точно тази рецепта ще помогне и на вас, но продуктите, които се използват са абсолютно натурални и си струва да се опита.

Лечение на Камъни в Бъбреците

Лечението трае 10 дни!
Не се консумират: Хляб, Мазнини, Месо и Сол!
Може да се консумират само: Супа Зарзават (зеленчукова) и Кисело Мляко!
Всеки ден се ядат по 12 лимона, по 1 лимон на час, от 7.00 до 18.00 часа!
Всеки ден се пие сок, приготвен от:
300 г сок от моркови
100 г сок от краставици
100 г сок от червен чукундур.
Или общо 500 г сок на ден, разпределен на 5 приема през деня!
Съхранявайте сока през деня в хладилника!
Добре е да сте у дома си, докато трае това лечение, защото ще е изтощително за вас!
Лечението е много изтощително, затова ако имате силно увредени бъбреци, моля, НЕ пробвайте това лечение, а се обърнете към доктор!


Какво е Червен Чукундур?

Чукундур - това е едно от старите имена на кочан от Червено Кръмно Цвекло
Вижте на снимката какво представлява Чукундура и не го бъркайте със Захарното цвекло! 
 

Желая успех на Всеки, който желае да опита това лечение и ако не Ви затруднява, моля Ви оставете след това коментар тук долу, за да кажете какъв е бил резултатът!
Нека повече хора да научат за това лечение и на повече хора да помогнем!


*******

No comments:

Post a Comment